Can't set tempo over 220?!

Discuss working with MultitrackStudio.
Post Reply
Moozeeck
Posts: 19
Joined: Fri Jun 15, 2018 7:49 pm

Can't set tempo over 220?!

Post by Moozeeck » Fri Dec 14, 2018 2:03 pm

I was quite surprised when I found out today that you can't set tempo over 220?!
Why?
I need tempo of 245 with 4/4.

Support
Posts: 1257
Joined: Fri Aug 27, 2004 2:17 pm
Contact:

Re: Can't set tempo over 220?!

Post by Support » Sat Dec 15, 2018 2:35 pm

The tempo editor needs to have an upper value, and it can't be like 400 because that would make editing slow tempi very hard.

You can use 122.5 with 1/8 as a workaround.


Giel Bremmers

Moozeeck
Posts: 19
Joined: Fri Jun 15, 2018 7:49 pm

Re: Can't set tempo over 220?!

Post by Moozeeck » Sat Dec 15, 2018 2:39 pm

Support wrote:The tempo editor needs to have an upper value, and it can't be like 400 because that would make editing slow tempi very hard.

You can use 122.5 with 1/8 as a workaround.


Giel Bremmers
Well, at least put 300 bpm max value.
I have other MIDI software that can run at 300 bpm.
I think Cubase can do also 300 bpm.

Post Reply