MultitrackStudio User Forum

It is currently Sat Aug 24, 2019 6:43 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri May 24, 2019 5:12 am 
Offline

Joined: Sun Jul 28, 2013 2:35 am
Posts: 255
Location: Annapolis MD. USA
OK, I set up a drum set in the matrix sampler. Then I add a dynamics effect. save the effect as a preset (Drums) Then I save the matrix sampler with include track effects checked ( Drum Kit). But when I open the matrix sampler Preset (Drum Kit) the track effect is not there.
Is this a BUG?
Thanks


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri May 24, 2019 10:29 am 
Offline

Joined: Fri Apr 28, 2017 11:23 pm
Posts: 119
uncle808us wrote:
Is this a BUG?


Yes, it is. You have to call the exterminator.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri May 24, 2019 8:46 pm 
Offline

Joined: Fri Aug 27, 2004 2:17 pm
Posts: 1246
Yes, that's a bug. Only the Matrix Sampler has this problem. Will fix it!


Giel Bremmers


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group