Melodyne Essentials

Discuss working with MultitrackStudio.
Post Reply
sinbad
Posts: 567
Joined: Mon Jan 30, 2006 9:01 pm
Location: Germany

Melodyne Essentials

Post by sinbad » Sun May 26, 2019 10:22 am

Does anyone use Melodyne Essentials in MTS? I can't get mine to work properly, all I get when I load it as a plugin is a small window which has no further function. I managed to open the window once and record a track but I couldn't select the algorythms to change pitch etc. I tried it as VST and VST3 wit no luck. Is there a trick or a setting I ahve missed?

sinbad
Posts: 567
Joined: Mon Jan 30, 2006 9:01 pm
Location: Germany

Re: Melodyne Essentials

Post by sinbad » Tue May 28, 2019 7:26 pm

Thanks to Giel I got it running :D

Post Reply